Főoldal :: :: :: Belépés
...
Verseny+Tradíció
Legfrissebb
GALÉRIA

WKF MB

EREDMÉNYEK
  • 2015/2016. év eredményei

  • HÍREK/INFORMÁCIÓK
  • Fudokan OB
  • Felnőtt karate EB
  • Edzésidőpontok és helyszínek
  • Az eseménynaptár folyamatosan frissül helyszínekkel, információkkal.
  • Kiadó terem
    Kapcsolat
    Hecker Balázs
    +36-70-623-98-44
    Cheritah Laura
  • karatecsapat@gmail.com
  • Az oldallal kapcsolatos észrevételek.
  • Kapcsolat a csapat tagjaival egyelőre a belső levelezőlistán és a Facebook-on.
    Támogatóink









    Kulturális, Turisztikai és Sport Főosztály


    Aktualitások
    Programok/Táborok


    TAVASZI EDZŐTÁBORUNK az edzésen kívül a közös mulatságokról és csapatépítésről fog szólni. A versenyzőkkel készülünk az SKI EB-re, jönnek vendég karatésok is kumitézni. Szeretettel látjuk a kezdőket is, nekik külön edzéseket tartunk (az őszi táborban résztvevő kis kezdők nagyon sokat tanultak három nap alatt és a „nagy csapat” tagjává váltak). A tábor a tavaszi szünet elején, április 17-19-ig lesz. A helyszín Szigetszentmárton, ahová HÉV-vel tudunk utazni. A Kaisei Kupa büfé bevételéből finanszírozzuk a termálfürdőzést Ráckevén (köszönjük a munkát és az általatok készített sütiket, ételeket). Ezen kívül lesz még bowlingozás és tábortüzezés is. A jelentkezéseket március 20-ig kérjük!

    NYÁRI EDZŐTÁBORUNK a tavaly jól bevált Velencén lesz június 30-július 5-ig. Most is együtt táborozunk a JKS csapatával. Tavaly ki sem láttak a gyerekek a jobbnál jobb programokból (Fényképek) (Videók - hamarosan megtalálhatjátok a honlapon és a facebook-on is)! Természetesen idén is lesz övvizsga. Érdemes mihamarabb jelentkezni, mert idén limitáltak a férőhelyek! Aki későn jelentkezik lemaradhat!

    A tábor idén helyben folytatódik az SKI táborral, ahol szombaton magyar SKI-s mesterek, vasárnap és hétfőn Murakami Sensei, stílusszövetségünk vezető isnstruktora tartja az edzéseket. Haladóbb tanítványainknak lehetőségük van ott maradni az SKI hétvégén, versenyzőinknek ez kötelező, számukra a plusz két napot az UTE támogatja, így csak minimális többlet költséggel jár majd a fantasztikus japán mester edzésein való részvétel.

    A versenyző táborról egyelőre annyit: augusztus 11-17-ig lesz Szarvason. Utána többek számíthatnak a WKF Válogatott Táborra! 

    További terveink: június 7-8-ra tervezzük az idei második övvizsgát, május 18-ra barátságos, játékos háziversenyünket, a Harcostársak Kupát. 

    Reméljük, programjainkban gyermeketek örömét leli majd! Várjuk a jelentkezéseket!

    Laura,Balázs

    ...
    Köszönjük mindenkinek, aki támogatja adója 1%-ával csapatunkat! ... KÖSZÖNJÜK!
    Facebook



    Facebook regisztrációhoz kötött oldal!
    Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0